Hoe de juiste verlovingsring kiezen

januari 24th, 2018

Ben je van plan om haar binnenkort voor te stellen? Wil je haar een soort verlovingsring geven die echt jouw liefde voor haar zal bepalen? Nou, als je problemen hebt met het zoeken naar de juiste ring die ervoor zorgt dat ze “ja” zegt, dan moet je blijven lezen want in dit artikel gaan we praten over hoe je de juiste verlovingsring kiest en haar liefhebbende hand vraagt in het huwelijk.

De dingen die u moet weten bij het kiezen van de juiste verlovingsring voor haar:

1. Kies een ring die je emoties en gevoelens ten opzichte van haar belichaamt – Zorg er altijd voor dat je de symboliek vergeet van het geven van een verlovingsring aan haar en dat is je pure liefde aanbieden en haar laten weten dat je met haar wilt trouwen. Kies een ring die uiteindelijk het soort liefde zal beschrijven dat je voor je meisje hebt. Als je dit in gedachten hebt, zul je niet de kans missen om de juiste ring voor haar te kiezen.

2. Het oppakken van de juiste stenen zal haar hart helpen openen – Het selecteren van de juiste steen is ook een sleutel bij het kiezen van een verlovingsring, omdat deze ook een bepaalde betekenis heeft die alleen volledig begrepen kan worden door vrouwen. Als u van plan bent om haar een verlovingsring zilver zirkonia te geven, moet u misschien al in het begin geld besparen. Maar als je meer praktisch bent en je wilt voorbereiden op zowel je toekomst als man en vrouw, geef dan een verlovingsring bezaaid met goedkope maar even exquise stenen en laat haar ogen schitteren op dat moment van je voorstel.

3. De juiste snit van steen bepaalt de toon van het moment – Bepaal de juiste geslepen steen die u wilt hebben op de verlovingsring van uw keuze om uw liefde voor haar beter te beschrijven. Stenen snedes zijn ingedeeld met het volgende:

Marquise – de edelsteen wordt op dezelfde manier gesneden als de vorm van het oog.

Schild – Een snede die een conventionele vorm van een schild vertoont, waarbij 3 bovenzijden een kleinere lengte hebben dan de andere 2 lagere zijden.

Peer – Een snit van steen die wordt vergeleken met die van een perenvrucht

Heart – De meest romantische uit alle delen waar de steen in de vorm van een hart wordt gesneden.

4. Ken de grootte van haar vinger – Dit is heel moeilijk om te doen, omdat je de verrassing van het voorstellen aan haar niet wilt verpesten. De ringmaat leren kennen is gemakkelijk, als je de juiste zetten hebt. Een zekere manier om haar ringmaat te krijgen is door haar vriendin te vragen dit voor jou te meten. Het verkrijgen van een beetje hulp zou veel betekenen, zodat ze niet in staat zal zijn om uw intenties van het voorstellen aan haar te kennen. Of misschien kun je haar vinger meten door een draad aan haar vinger te binden terwijl ze slaapt. Of als dat niet werkt, plan dan iets magerder door haar te vragen om voor iemand anders te winkelen (bijvoorbeeld, je moeder of je zuster). Deze kleine trucs zullen je zeker helpen bij het veiligstellen van de juiste ring die op haar vinger past.

5. Kies een verlovingsring die haar vrouwelijkheid bepaalt – Als je nog steeds niet kunt beslissen welke ring je moet kopen, moet je misschien deze laatste factor overwegen om de juiste ring te krijgen en dat is door aan haar te denken als je ‘ re op het punt van het kiezen van de juiste verlovingsring. De ring die je moet geven, moet haar als de liefde van je leven belichamen. De ring moet alle aspecten van haar vrouwelijkheid omvatten, van hoe je haar fysiek en emotioneel ziet. Als je dit doet, twijfel je er niet aan de juiste ring te kiezen die geschikt is voor haar.

Het kiezen van een verlovingsring is in sommige opzichten ook lastig omdat het een object is dat je liefde betekent en een getuigenis van je oprechtheid als een man. Volg de hierboven genoemde tips over hoe u de juiste verlovingsring voor haar kiest en bied haar het beste huwelijksvoorstel dat u voor altijd zult herinneren.

Leave a Reply