Trouwjurk trends 2015

november 17th, 2014

Degenen die wedding planners, of die op dit moment bezig zijn, begrijpen een van de belangrijkste onderdelen van deze speciale dag is de trouwjurk. Nou ja, in ieder geval voor de bruid! Veel vrouwen hebben gedroomd van hun trouwdag uit de tijd dat ze waren kleine meisjes, en sommige hebben de meeste van hun bruiloft details al gepland, ook al is er nog geen ring! Echter, een aspect dat kan veranderen van jaar tot jaar voor zelfs de meest gedetailleerde bruid-to-be is trouwjurk mode. Voor degenen die graag op de hoogte blijven van de nieuwste stijlen en trends, hier zijn de trouwjurk stijlen die zijn het raken van de landingsbaan van dit jaar, en zal worden gezien in bekendheid in 2015.

bruidsjurk

een trouwjurk ontworpen door Bridesire voor 2015

illusie ruggen / halslijnen

Toch biedt een zekere structuur om een jurk, terwijl ook het geven van een doorzichtige verschijning. Bijvoorbeeld, als je wilde kant stickers op de bovenrug, maar geen schouderbandjes, kan u kiezen voor de schouders en de rug worden gemaakt van illusie en voeg dan de decals als wilden. Illusie geeft ook een mooie verschijning op een hals. Het toevoegen van illusie mouwen om een strapless jurk zal ook de mogelijkheid om te verblijven in plaats te verzekeren!

Niet-traditionele kleur / kleur detail

Pops van kleur waren allemaal boven de landingsbaan! De ene was dat de meest opvallende waren de pastelkleuren. Zachtroze, blauw en geel in het bijzonder opviel. Echter, meer gedurfde kleuren opgedoken, zoals een opvallend rood. De moeilijke truc met deze kleuren is een die niet ertoe leiden dat uw trouwjurk te kijken als een prom jurk te vinden. Kleur detaillering is een geweldige middenweg.

hoge nek

Dit kan worden bereikt door volledig rond-de-hals, een hoge kraag in de rug of lace gedetailleerd die drijft en in de nek.

Lange pure mouwen / kanten mouwen

Terwijl de keuze voor een dekkende huls kan de eerste gedachte die in je opkomt, moet bruiden ook overwegen een pure of gedetailleerde mouw. Tule, kant en chiffon allemaal kennen opties, en sommige stoffen komen zelfs met kralen of geborduurde motieven.

Uit de schouder

Dit is een optie die kan worden flatterend voor vrijwel elk lichaamstype. Off-de schouder kan vast te klampen aan het uiterste puntje van de schouder, of mouwen kunnen tot bijna halverwege de armlengte vallen. Deze look kan ook worden gecombineerd met een illusie hals, kant, of een aantal andere detaillering aspecten.

Leave a Reply