Moet kort meisjes dragen lange jurken?

oktober 10th, 2014

Laat niet uw lengte ontmoedigen u uit winkelen voor een lange jurk voor een speciale gelegenheid. Met een beetje winkelen savvy kunt u ook mee naar huis nemen een prachtige jurk en zien er prachtig uit. Avondjurken kan je elegant voelen, ongeacht wat uw lengte. Als u zich afvraagt​​: ‘Ben ik te kort om een avondjurk te dragen? “worden opgeleid over hoe de jurk is gemaakt zullen uw vraag te beantwoorden.

avondjurk-lang

Het selecteren van de perfecte jurk

Mode verandert elk jaar, maar goede smaak en basic kleding stijlen blijven vrijwel hetzelfde door de jaren heen. Bij een goed gemaakte jurk is geselecteerd in goede smaak kan worden gedragen voor vele jaren. Het volgen van trends en het negeren van hoe je er in een kledingstuk is geen goed idee voor elke vrouw. Taller vrouw wel in staat zijn om vele kledingstukken en accessoires die een kortere vrouw niet zou moeten overwegen te dragen; maar een goed ontworpen basic jurkje is essentieel in de garderobe van elke vrouw.

Aandachtspunten

Een korte jurk kan een betere keuze voor een kortere meisje te kiezen voor haar uitje, maar een lange jurk kan worden beschouwd als de kortere vrouw houdt de volgende suggesties in het achterhoofd:

* Als je met een foto genomen te proberen om alleen of naast staan ​​om mensen die niet veel groter dan je bent. De vergelijking zal uw gebrek aan hoogte accentueren.

* Selecteer een jurk met een rok die is recht, niet gezwollen. De stof van de jurk die u kiest moet zijde, chiffon fluweel of satijn zijn. Een schede stijl jurk is erg vleiend voor vele figuren en kan ook de hoogte toe te voegen. Stoffen met prints of patronen, of een verhoogd patroon, maken van de persoon die het draagt ​​grotere rond en een beetje korter lijken. Als je kort zijn de stof zal meer flatterend als het glad is en al een kleur. Als het mogelijk is, selecteer avondjurken med kant.

* Een jurk zonder riem of sjerp zal in het oog houden van het stoppen op je taille. Dit is een regel die de meeste meisjes te volgen, ongeacht hun lengte. Een band zal je in tweeën gesneden en nemen enkele centimeters van je lengte.

* Kies een donkere kleur jurk in tegenstelling tot wit of roze. Vrouwen van elke hoogte lijken dunner in donkere kleuren. Heeft een multi color kledingstuk niet selecteren. Als de jurk is een kleur van kop tot teen, samen met de gladde textuur, zal dat alleen doen je groter lijken.

* Kijk naar de bovenkant van de jurk. Een jurk met een halter top of met een diepe V-hals maakt een kortere persoon verschijnen groter. De V-hals wordt de gehele jurk verlengen. Een strapless jurk is vleiend en maakt een persoon er langer ook.

Nadat u uw keuze hebt gemaakt

Probeer de jurk op tijdens het dragen van de schoenen die je van plan bent om te dragen. Als u nodig hebt om de jurk verkorte zorg ervoor dat de zoom wordt niet boven je tenen omhoog hebben. Kies schoenen die je de hele avond kunt dragen. Het verwijderen van uw schoenen zal de jurk te slepen op de vloer maken. Als de jurk stopt bij uw enkels, zelfs als dit maakt het wandelen makkelijker, zal het oog stoppen bij je schoenen en maak je er korter.

Leave a Reply