Retro geïnspireerde oorbellen

mei 31st, 2014

Vervlogen mode lijken niet vervlogen blijven deze dagen als retro en vintage stijlen domineren mode, of ze nu origineel of geïnspireerde stukken. Zelfs als je helemaal bent niet op de retro bandwagon, zijn er manieren om een ​​beetje van die oude school flair te nemen om uw stijl zonder overweldigend, en een manier is een paar van retro geïnspireerde oorbellen. Net als elke andere mode-accessoire, oorbellen zijn veelzijdig en delicaat, kan ze een outfit te accentueren zonder overweldigend terwijl nog steeds het maken van een statement. Maar omdat er zo veel decennia van fab mode zijn verstreken vóór 2014, hoe weet je wat voor tijdperk van retro is geschikt voor u?

retro-earrings

First things first: uw huidige garderobe beoordelen. Wat is uw algemene stijl? Dit zal bepalen wat voor soort statement oorbellen het beste werkt voor jou. Bent u een voor gedurfde patronen en hoeken? Dan misschien een paar heldere, geometrische 80 geïnspireerde oorbellen zijn uw ding. Of is uw garderobe strak en alles over tijdloze elegantie? Dan misschien 50’s parels zijn meer jouw ding. Het hangt allemaal af van uw eigen stijl, of u wilt uw stijl te breken. Misschien wilt u uw little black dress nieuw leven te geven. Dan misschien een paar jaren 70 geïnspireerde lange ketting oorbellen kan je de look die u op zoek bent. Cocktail sieraden is ook een andere grote weg en ziet er geweldig uit met de meeste stijlen, het inroepen van de glitter en glamour van de Roaring 20’s. Deze stijl oorbellen, of een sieraden, kijk thuis of je gaat naar een chique diner of om te feesten.

Wat als je niet helemaal zeker bent of u wilt zich te committeren aan een bepaalde retro-stijl? Als je meer van een moderne fashionista bent, ga dan niet verder dan de meeste hedendaagse gemaakte oorbellen kijken. Retro is altijd in stijl, en terwijl het kopen van een bonafide vintage stuk zorgt altijd voor een goed gesprek starter, dan kunt u altijd kijken naar meer moderne stijlen die werktuigen lenen uit het verleden mode. Op deze manier kunt u nog steeds er modern en trendy, terwijl het toevoegen van een beetje retro talent. Het beste van beide werelden in uw mode-accessoire arsenaal zonder zich te verbinden tot een bepaalde tijd als je niet zeker weet. Of u kunt zelfs kijken naar moderne herinterpretaties om u te helpen kiezen welke stijl vintage item aankoop waard zou kunnen zijn.

Vroeg of laat zal elke moderne stukken die je op dit moment zelf nieuw leven in de toekomst. De kans is groot, moeders, tantes en andere familieleden hebben een aantal grote stukken die ze uit hun jeugd hebt opgeslagen die nu zijn terug in stijl. Niet alleen kunt u een nieuw leven te geven aan oude stijlen, maar om oude familie herinneringen ook.

Leave a Reply