Feiten over Paris Hilton

maart 11th, 2014

paris-hiltonVolledige naam van Paris Hilton is: Paris Whitney Hilton.

Paris Hilton is het oudste kind van vier. Paris Hilton heeft een zus Nicky Hilton, een broer Barron Hilton en een andere broer Conrad Hilton.

Paris Hilton werd geboren op 17 februari 1981 (het plaatsen van haar onder het sterrenbeeld van de Waterman) – Ze werd geboren in New York City in de Verenigde Staten van Amerika.

Ongelooflijk Paris Hilton’s natuurlijke oogkleur is bruin. Paris Hilton draagt ​​eigenlijk contactlenzen om haar natuurlijke oogkleur van bruine veranderen in blauw.

Paris Hilton had haar eigen reality tv-show met aan / uit beste vriendin Nicole Ritchie. Paris Hilton’s reality tv-show “The Simple Life” heeft tot dusver vijf seizoen. Men gelooft in deze fase zal er een nieuw seizoen van “The Simple Life” zijn.

Paris Hilton werd veroordeeld tot 45 dagen in de gevangenis voor het rijden onder invloed en het rijden op een opgeschorte vergunning (uit een vorige rijden onder invloed lading), maar de Parijse gevangenis straf werd later teruggebracht tot slechts 23 dagen in de gevangenis. Paris Hilton diende 3 dagen van haar 23 dagen gevangenisstraf onder huisarrest.

Terwijl Paris Hilton was in de gevangenis werd geschat dat ze kreeg meer dan 20.000 fanmail brieven. Paris Hilton was snel te reageren op haar schare fans met een handgeschreven gefotokopieerd brief en stuurde elke fan een gesigneerde foto van zichzelf.

Paris Hilton’s moeder Kathy Richards was een actrice.

Paris Hilton heeft starred in films als: The House of Wax, Pledge This en Zoolander.

Paris Hilton staat bekend om haar te zeggen “Dat is Heet”. In het jaar 2004 Paris Hilton handelsmerk haar zeggen: “Dat is heet”.

Paris Hilton is ook begonnen met haar eigen zangcarrière. Sommige van haar nummers zijn: Turn It Up, Fightin ‘Over Me, Sterren zijn Blind, I Want You, Turn You On, denk je dat ik ben Sexy, geschroefd, Nothing In This World en Heartbeat.

Paris Hilton is de dochter van Rick Hilton – van hotels “Hilton”.

Leave a Reply